5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde tahliye olmayı sağlayan bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve hariçya essah açılmalıdır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,panik barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Düzenışveriş merkezi, yedinci sanat, mektep, hastane gibi kombine ömür alanlarında yangın kapısı yararlanmaı emniyetliği arttırır. Apartmanlar, üretimevi, otel kabilinden binalarda da müstacel çıkış bapları yangın anında kullanılır ve şişko tahliyeleri kolaylaştırır. Yangın baplarının bir özelliği ise yer sarsıntısı kabilinden durumlarda kilitlenmemesidir. İçeriden açılabilen yangın kapıları dışarıdan açılamadığından hırsızlara karşı caydırıcıdır. 

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin semtı nöbet, yangın bapları çoğunlukla özel kaplama ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Kapı ilişkilantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden evet.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı baplara verilen isimdir.

Yangın kapısı elbette bakım dokumalmalıdır? Yangın kapıları kararlı bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının medarımaişetlevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek karınin önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak yoklama edilmesi, kapının mevsuk bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin bek olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin durumunda olduğunun ve kilit mekanizmasının çkızılıştığının kontrol edilmesini sineerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve konuaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara müsait olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Boşaltma Süresini Kısaltma: Bapların bir binada var olma sebeplerinin başlangıcında ivedi yangın kapısı durumlarda tahliye süresini kısaltma çalışmalevi hasılat.

Yangın Bapsı Kolu aşağı doğru itilerek kapının kolay açılmasını sağlayıcı Panik Kol mimarisında kullanılır. Korku simultane ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve tam olmalıdır.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Sızdırmaz yangın kapısı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, yangın sırasında esrar ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek ciğerin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en iyi eder politikamıza akla yatkın olacak şekilde üretilir.

Yangın kapılarında müstacel durumlarda içeriden autarı hakikat eylem kelam konusu evetğu yürekin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve kal konusu harekete Yangın çıkış kapısı istanbul izin vermesi gerekir.

Report this wiki page